"Нацкорпус" анонсує штурм їхньої бази спецназом СБУ (ВІДЕО)

Заступника керівника штабу "Національного корпус" Владислав Соболевський повідомив, що спецназ СБУ "Альфа" готує штурм їхньої бази на заводі "АТЕК", який має початися завтра о 5 ранку
 

Журналіст відділу новин

За словами Соболевського, на базі немає ні вибухівки, ні зброї, але він не виключає, що при завтрашньому обшуку правоохоронців "вдасться їх знайти".

Про це він заявив у відеокоментарі Telegram-каналу PavlovskyNEWS, інформує Depo.ua.

"Ми це пов'язуємо з тим, що восени буде імплементований план Штайнмайера, буде зустріч Зеленого з Путіним і жоден українець не має права пискнути. Для цього потрібно дочистити і добити всіх, хто проти, – всі патріотичні організації. Завтра у нас, швидше за все, буде така історія", – заявив Соболевський.

Нагадаємо, раніше очільник харківського "Нацкорпусу" Костянтин Немічев заявив, що у Харкові працівники СБУ планують провести обшуки у представників місцевого осередку "Національного корпусу".

Перед цим, 5 серпня, на території Харківської області працівники Служби безпеки України проводили обшуки у членів "Національного корпусу". Силовики затримали сімох активістів "Нацкорпусу", у тому числі лідера місцевого осередку Сергія Величка ("Чилі"). Пізніше суд у Києві взяв їх під варту.

6 серпня в Харківській області правоохоронці заблокували автобуси з активістами "Національного корпусу", які їхали на акцію протесту до Києва.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme