Нацвідбор на Євробачення в Україні: фінал транслюватимуть на весь світ

YouTube-канал Eurovision Song Contest покаже фінал національного відбору в Україні

Нацвідбор на Євробачення в Україні: фіна…
Фото: Євробачення

Про це повідомляє "Суспільне",пише Depo.ua.

"Фінал Національного відбору на Євробачення-2024, який відбудеться вже цієї суботи, 3 лютого, зможуть побачити у цілому світі. Трансляція українського шоу з коментуванням англійською мовою буде доступною на офіційному ютуб-каналі Eurovision Song Contest з аудиторією 5,6 млн користувачів", — кажуть організатори нацвідбору.

Вперше коментуватимуть трансляцію для закордонної аудиторії ведучі "Радіо Промінь" — Вікторія Крюкова та Денис Денисенко. 

Як зазначила голова делегації України на Євробаченні Оксана Скибінська, нацвідбір проводиться вже вдруге в умовах повномасштабної війни.

"Попри виклики, ми прагнемо показувати музичне ДНК нашої країни, гучно заявляти про українську музичну культуру, звучати на весь світ. Цього року фінал національного відбору вперше транслюватиметься з англомовним коментарем на ютуб-каналі міжнародного Євробачення. Ми хочемо, щоб широка міжнародна аудиторія цього конкурсу могла краще зрозуміти всі меседжі, закладені нашими артистами у їхні пісні, відчути атмосферу і дух українського відбору, який єднає музикою, співпереживати за вибір пісні, що лунатиме вже в травні на сцені в Мальме", — прокоментувала вона.

У фіналі нацвідбору за право представити Україну змагатимуться 11 фіналістів. Вестимуть шоу фронтвумен гурту The Hardkiss і ведуча Євробачення-2023 в Ліверпулі Юлія Саніна, незмінний ведучий та коментатор Євробачення Тімур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак. 

Суспільний мовник транслюватиме фінал Національного відбору на Євробачення-2024 на всіх платформах: телебаченні, радіо та діджиталі.

Нагадаємо, 68-й Пісенний конкурс Євробачення, участь у якому візьмуть представники 37 країн, в травні прийматиме шведське місто Мальме. Півфінали — 7 та 9 травня. Гранд-фінал — 11 травня.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme