Богдан заявив, що Єрмак підтримує будь-які сумнівні ідеї Зеленського і не говорить йому "ні"

Керівник Офісу глави держави Андрій Єрмак не може у потрібний момент відмовити президента Володимира Зеленського від сумнівних ініціатив  

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Богдан заявив, що Єрмак підтримує будь-я…
Фото: Офіс президента України

Така безвідмовність Єрмака часто призводить до конфліктних ситуацій та скандалів у політикумі. Також це негативно впливає і на рейтинг самого президента України.

Про це екс-глава ОПУ Андрій Богдан розповів під час інтерв'ю з журналістом Дмитром Гордоном у вівторок, 14 грудня, передає Depo.ua

За словами Богдана, Андрій Єрмак підтримує будь-які ідеї Зеленського. Навіть ті, які практично неможливо втілити в життя. Або ті ініціативи, які нав'язує Зеленському близьке оточення, котре має на нього вплив ще з часів спільної роботи в "Кварталі 95". 

Богдан поскаржився, що у перші місяці перебування Зеленського у президентському кріслі він мусив практично весь час знаходитися поруч і президентом. За словами екс-голови ОПУ, він намагався показати новообраному президентові, які саме правила діють в реальному політичному житті. Адже Зеленський, за його твердженням, свої знання про політику черпав зі сценарію фільму "Слуга народу".

Також Богдан підкреслив, що Єрмак, який змінив його на посаді, марнує робочий час замість того, щоб працювати над ефективними державницькими рішеннями.

На думку Богдана, Єрмак із Зеленським не зайняті серйозною роботою. Зараз усі сили обидва витрачають на те, щоб створити для виборців привабливу картинку й отримати порцію оплесків. 

Нагадаємо, 11 лютого 2020 року президент Володимир Зеленський видав указ про звільнення Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента України і призначив на його місце свого помічника Андрія Єрмака. Чутки про відставку Богдана почали ширитися українським політикумом ще влітку 2019 року.   

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme