Не закордон: "Няші" знайшли нову роботу

Кримській колаборантці Наталі Поклонській знайшли робоче місце всередині Росії

Журналіст відділу новин
Не закордон: "Няші" знайшли нову роботу…
Фото: Instagram Поклонської

Колишня кримська прокурорка Наталя Поклонська на прізвисько "Няша" отримала нову роботу.

На відміну від попереднього робочого місця Поклонської, це – у одній із структур, що перебувають на території Росії, передає Depo.ua із посиланням на інтернет-портал правової інформації Росії.

"Няшу" призначили у Федеральне агентство у справах Співдружності незалежних держав. 

Вона зайняла посаду заступниці керівника цієї організації.

Нагадаємо, колишня кримська "прокурорка", екс-депутатка Держдуми Росії, колаборантка Наталія Поклонська була призначена послом Росії у Кабо-Верде – країні Західної Африки. Відповідний указ був підписаний президентом Росії Володимиром Путіним 13 жовтня. 

Згодом Міністерство закордонних справ України звернулося до влади Кабо-Верде щодо призначення Наталії Поклонської послом Росії. У МЗС нагадали, що вона перебуває під санкціями України, ЄС, США, Канади та Японії.

Пізніше російські ЗМІ повідомили, що Поклонська досі не поїхала працювати послом Росії в Кабо-Верде через відсутність агремана – попередньої згоди Кабо-Верде на призначення її як голову дипломатичного представництва.

А у січні "Няша" взагалі відмовилася від цієї посади.

Довідка: Наталія Поклонська стала відомою у 2014 році під час окупації Криму Росією, коли обійняла посаду "прокурора" Криму, на якій перебувала два роки, після чого обралася до Держдуми від провладної партії "Єдина Росія". Напередодні цьогорічних виборів до Держдуми Поклонська заявила, що не братиме у них участі та займеться іншою діяльністю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme