Нідерланди дадуть 400 тисяч євро, щоб Донбас переміг пандемію

Нідерланди передадуть близько 400 тисяч євро для подолання пандемії на сході України

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
Нідерланди дадуть 400 тисяч євро, щоб До…
Фото: president.gov.ua

Сьогодні прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що уряд його країни допоможе Україні боротися з коронавірусом – передасть 400 тисяч на євро на реалізацію Плану гуманітарного реагування для України (ОСНА) для подолання пандемії на сході нашої держави.

Про це Рютте заявив під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Києві, передає Depo.ua з посиланням на сайт Офісу президента.

Також лідери привітали підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством охорони здоров’я України та компанією Philips Medical Systems, що спрямований на підвищення якості медичних послуг в Україні.

Крім того, Рютте оголосив, що Нідерланди збільшать свої фінансові внески в українські неурядові організації, а також у діяльність ПРООН на підтримку безпеки й правосуддя у постраждалих від конфлікту східних регіонах України.

Нагадаємо, сьогодні президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна хоче збудувати у рамках співпраці з Нідерландами 48 нових сучасних лікарень і реабілітаційних центрів для військових і ветеранів.

Як відомо, 2 лютого Україну відвідав прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте. За підсумками візиту він дав спільний брифінг з президентом України Володимиром Зеленським.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme