Ніколаєнко заявив, що його видалили з чату "Батьківщини"

Нардепа із "Батьківщини" Олександра Ніколаєнка видалили з фракційного чату після того, як він єдиний з фракції проголосував проти відставки спікера ВР Дмитра Разумкова

Журналіст відділу новин
Ніколаєнко заявив, що його видалили з ча…
Фото: Facebook Олександра Ніколаєнка

Ніколаєнко заявив, що його видалили з фракційного чату "Батьківщини", невдовзі після засідання парламенту, на якому відправили у відставку голову ВР Дмитра Разумкова.

Нардеп пояснив, що голосував проти відставки, бо це питання парламентаризму в цілому, а не тільки долі окремих людей із "Слуги народу", передає Depo.ua із посиланням на "Сегодня".

"Сьогоднішній день показав, що треба ставити крапку в експериментах над державою і всерйоз замислитися над парламентською республікою", – заявив Ніколаєнко.

Ніколаєнка видалили з чату "Батьківщини"

Разумкова підтримав й інший депутат від "Батьківщини" Сергій Тарута, який був відсутній на сьогоднішньому засіданні парламенту.

Тарута підтримав Разумкова

Нагадаємо, 7 жовтня під час засідання Верховної Ради 7 жовтня народні депутати 284 голосами відкликали Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради України. 

За відставку спікера проголосували 215 "слуг народу". Семеро з них проголосували проти, четверо – утрималися, семеро – не голосували.

Фракція "Батьківщина" проголосувала за відставку 20 голосами із 21 присутніх – єдиним, хто голосував "проти", був саме Ніколаєнко. Лідерка фракції Юлія Тимошенко не була присутня на засіданні парламенту.

Після цього Разумков отримав нове місце у парламенті – на гальорці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme