Німецький парламент збереться через скупчення російських військ біля кордонів України

Парламент Німеччини 9 грудня проведе екстрене засідання та порушить питання нарощення російських військ біля кордонів України і ймовірність вторгнення Росії

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Німецький парламент збереться через скуп…
Фото: Twitter Андрія Мельника

За словами посла України в Німеччині Андрія Мельника, варто очікувати на "потужне" попередження для Кремля за агресію Росії.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Мельника у Twitter.

"У четвер, 9 грудня, на пленарному засіданні Бундестагу відбудуться екстрені парламентські слухання на тему: "Позиція Федерального уряду щодо скупчення російських військ вздовж державних кордонів України", – йдеться у повідомленні.

Німецький парламент збереться через скупчення російських військ біля кордонів України

Зауважимо, дещо раніше новопризначений канцлер Німеччини Олаф Шольц повідомив про наслідки для російського газогону "Північний потік-2" у випадку вторгнення Росії на територію України.

Нагадаємо, за даними української розвідки, Росія стягнула до кордонів України вже понад 94 тисячі військових. Відомо, що у квітні та вересні цього року Росія стягувала до наших кордонів понад 50 батальойонно-тактичних груп.

Американські ЗМІ з посиланням на дані розвідки США повідомили, що Росія для вторгнення в Україну може використати 175 тисяч військових.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme