Обзивалися "зеленою гидотою" та кидались значком "Слуги народу": У прямому ефірі нардеп Качура й Шахов влаштували скандал (ВІДЕО)

Народні депутати влаштували словесну перепалку прямо у прямому ефірі

Журналіст стрічки новин
Обзивалися "зеленою гидотою" та кидались…
Скріншот

Конфлікт стався в прямому ефірі телеканалу "Україна 24" за участі представника фракції "Слуга народу" Олександра Качури й депутатської групи "Довіра" Сергія Шахова.

Качура та Шахов дискутували, однак останній перейшов на образи й назвав "слуг народу" "зеленою гидотою". У відповідь на це Качура порадив колезі подивитися в дзеркало, інформує Depo.ua.

"Ви справжній "слуга народу", тому я думаю, що у вас повинен бути атрибут, приходьте, будь ласка, на наступне пленарне засідання", – сказав Качура, підійшовши до Шахова, й віддав йому свій партійний значок.

Шахов обурився такому подарункові й кинув його у спину Качурі зі словами: "На тобі, Саша, чуєш".

"Правда ріже очі. Голосую за одне, кидаю тут значки, а потім розповідаю зовсім інше", – сказав йому Качура.

Нагадаємо, раніше народна депутатка від "Слуги народу" Ірина Верещук влаштувала словесну перепалку із колегою по парламенту, народним депутатом від "Опозиційної платформи – За життя" Нестором Шуфричем, й пригрозила йому "дати в зуби".

Також повідомлялося, що народний обранець восьмого скликання Олег Барна побився із чинним нардепом від "Слуги народу" Дмитром Соломчуком у прямому ефірі на ток-шоу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme