UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Одіозного Киву хочуть вигнати з ОПЗЖ: "Провокатор, який заважає мирному процесу"

Співголова фракції ОПЗЖ Юрій Бойко заявив про ініціацію процесу виключення народного депутата Іллі Киви

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Одіозного Киву хочуть вигнати з ОПЗЖ: "П…
Фото: Ілля Кива / Facebook

За його словами, Кива є провокатором, який заважає мирному процесу врегулювання війни.

Про це Бойко заявив під час свого звернення, пише Depo.ua.

"Провокатори, які намагаються завадити мирному процесу, виключаються із фракції. І ті люди, той Кива, які розпалюють ворожнечу, а не здатні до мирного процесу, їм не місце у нашій фракції", – наголосив він.

Зауважимо, дещо раніше Кива заявив, що буде судитися із президентом США Джо Байденом через заяви про можливе вторгнення Росії на територію України. Нардеп пояснив, що Байден убив у ньому віру в американську демократію та завдав психологічної травми.

Додамо, що сам Кива втік у Іспанію і заявив, що не буде воювати у випадку нападу Росії, бо він воював 2014 року, у нього дві контузії, а його переслідує влада.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і заявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Станом на ранок 26 лютого українські військові ліквідували понад 3 500 російських окупантів і знищили майже тисячу одиниць російської військової техніки.

Читайте також: Недовигнаний з ОПЗЖ: Як Кива пройшов шлях від "карателя" до любителя Путіна

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme