Отримав психологічну травму: Кива пообіцяв судитися із Байденом

Скандальний нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива заявив, що буде судитися із президентом США Джо Байденом

Журналіст відділу новин
Отримав психологічну травму: Кива пообіц…
Фото: Instagram Іллі Киви

Кива заявив, що буде судитися із Байденом через заяви про можливе вторгнення Росії на територію України.

Нардеп пояснив, що Байден убив у ньому віру в американську демократію, передає Depo.ua із посиланням на Telegram-канал Киви.

"Готую позов до міжнародних судів на Байдена: за нанесену мені душевну та психологічну травму його панічними та провокаційними промовами про напад Путіна та війни з Росією", – заявив проросійський нардеп.

Це ж Кива рекомендував зробити і Кабінету міністрів за "непоправну шкоду" економіці України.

Кива отримав психологічну травму і буде судитися із Байденом

Нагадаємо, раніше німецьке видання Spiegel повідомило, буцімто США попередили європейських союзників по НАТО про дату ймовірного початку вторгнення Росії в Україну. Це – 16 лютого.  Також ЗМІ оприлюднили можливі сценарії вторгнення Росії в Україну, які нібито отримала американська розвідка. Йдеться про дев'ять можливих варіантів військового вторгнення в Україну.

15 лютого на Росії заявили про відведення військ від кордону України. Представник Міноборони РФ Ігор Конашенков наголосив, що підрозділи Південного та Західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали навантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони.

Однак підтверджень того, що Росія справді відводить війська наразі немає. Державний секретар США Ентоні Блінкен вважає "цілком можливим", що цього тижня Росія може здійснити акт агресії щодо України. Для цього проведені всі необхідні приготування.

Додамо, що сам Кива втік у Іспанію і заявив, що не буде воювати у випадку нападу Росії, бо він воював 2014 року, у нього дві контузії, а його переслідує влада.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme