"Не моя війна": Кива нагадав про "дві контузії" та заявив, що не збирається повертатися з Іспанії

Народний депутат від проросійської партії ОПЗЖ Ілля Кива заявив, що не планує повертатися з Іспанії в Україну

Редактор стрічки новин
"Не моя війна": Кива нагадав про "дві ко…
Фото: Facebook Іллі Киви

Про це Ілля Кива заявив у відповідь на звернення президента України Володимира Зеленського, який закликав народних депутатів на тлі загрози вторгнення Росії повернутися до України.

Відповідне відеозвернення нардепа з'явилося на його сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

За словами Киви, головна причина відмови від повернення в Україну це переслідування з боку влади та правоохоронних органів зокрема, за те, що "у тебе інша позиція і за те, що ти викриваєш і критикуєш владу".

Згадав Кива і цілу низку штампів російської пропаганди щодо України – про "зовнішнє управління", "фашизм і нацизм", "цькування, провокації та знищення росіян". Він наголосив, що "це не його війна", а "американська історія".

"Не буду я тебе захищати, Зеленський. І не буду я за тебе, гниду, віддавати своє життя. Тоді коли у 2014-му у мене було дві контузії, ти, у цей час х*єм по роялю возив. За гроші", – підсумував своє звернення нардеп.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що за кордон на тлі загрози вторгнення Росії в Україну виїхали 23 народні депутати. Серед них і нардеп ОПЗЖ Ілля Кива. 

14 лютого президент Володимир Зеленський закликав народних депутатів, які покинули межі країни, повернутися до України протягом 24 годин.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme