Однопартійці Саакашвілі розповіли, що будуть робити з ним у Грузії

Член "Єдиного національного руху" Мурман Думбадзе повідомив, що у Грузії планують робити з президентом 2004-2013 років Міхеілом Саакашвілі

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Однопартійці Саакашвілі розповіли, що бу…
Фото: ЕРА

За його словами, уся Грузія чекає на прибуття Саакашвілі завтра, 2 жовтня, попри заяви екс-президента про те, що він вже у країні.

Думбадзе зауважив, що Саакашвілі з'явиться на публіці після завершення голосування на місцевих виборах, повідомляє Depo.ua із посиланням на "Новости-Грузия".

"Його чекає уся Грузія і завтра о восьмій годині і п’ять хвилин ми офіційно покажемо Міхеіла Саакашвілі", – сказав він.

За словами однопартійця, екс-президент зараз перебуває у Батумі, але не повинен "з'являтися".

"Він у Грузії. В ці хвилини він знаходиться у Батумі. Він зробив серйозну заяву, він дотримався своєї обіцянки", – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, як пише "Радіо Свобода" з посиланням на джерела, Саакашвілі упродовж останніх днів не залишав територію України через міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Водночас, за даними грузинського телеканалу "Імеді", Саакашвілі протягом останніх чотирьох днів перебуває в українському Трускавці, де зараз проходить виїзне засідання фракції "Слуга народу".

Нагадаємо, дещо раніше Саакашвілі обіцяв разом з прихильниками приїхати у Тбілісі. Прибути до грузинської столиці він планує вранці 3 жовтня, на наступний день після муніципальних виборів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme