Одягнуться Дідами Морозами та поїдуть у Білорусь: ЗМІ дізналися, як нардепи святкуватимуть Новий рік 

Українські парламентарі планують зустріти свято Нового року вдома з близькими, у популярному на зимові свята Львові та у Білорусі, яка останнім часом заявляє про підтримку агресії Росії щодо України 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Одягнуться Дідами Морозами та поїдуть у…
Фото: verkhovna_rada_of_ukraine/ Instagram

Також стало відомо, скільки грошей народні депутати витратять на новорічний стіл та святкові розваги. Йдеться про суми, починаючи від 50 тис. грн.

Про це повідомляє Depo.ua із посилання на "Сьогодні". 

"Слуга" Юрій Камельчук розповів, що на канікулах планує відвідати одразу кілька місць.

"Класично на саме Різдво - це завжди з батьками. А на Новий рік ми з дружиною їдемо кудись, як правило, на частину часу - це кудись за кордон, а потім Карпати, лижі, сніг", – сказав Камельчук.

Його колега – "слуга народу" Сергій Швець – збирається на Новий рік до Білорусі. 

"Я святкуватиму це в сусідній країні. Але виключно як і всі інші. Виключно в межах свого заробітку", – відповів журналістам Швець.

Ще один парламентар від монобільшості Олександр Санченко збирається на новорічні свята до Львова. 

"Поїду до Львова. Я киянин, тому якась така новорічна картинка у мене асоціюється зі Львовом. Цього року вирішив провести Новий рік там. Два дні у Львові обійдуться, напевно, до десяти тисяч гривень", – сказав Санченко.

Найбільше на новорічне святкування планує витратити скандальний депутат від "ОПЗЖ" Ілля Кива. 

"Одягнуся Дідом Морозом, прийду до дітей і буду їх веселити, дарувати подарунки, жартувати й насолоджуватися їх веселощами. У мене на новорічні свята відкладено 50 тисяч гривень", – поділився планами Кива.

Нагадаємо, раніше стало відомо, як українці оригінально святкуватимуть Новий Рік 2022. Набирають популярності оригінальні святкування – як, наприклад, зустріч Нового року у потязі, занурення в ополонку за секунду до настання 2022 року та занурення в інші епохи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme