Окупанти мінують тіла загиблих: Українців попередили про нову небезпеку

Громадян України вкотре попередили, що повернення до звільнених від російських окупантів міст найближчим часом може бути небезпечним

Журналіст стрічки новин
Окупанти мінують тіла загиблих: Українці…
Фото: Сайт Нацполіції

Якщо раніше повідомлялося, що рашисти мінують житлові будинки та околиці в тих містах та селах, де побували, то тепер з'явилася ще одна проблема – заміновані тіла загиблих.

"Стало відомо, що українці почали повертатися до міст, які наші захисники звільнили від окупантів. Попереджаємо, це небезпечно", – йдеться у повідомленні.

У містах, де побували окупанти, є небезпека протитанкових, протипіхотних, касетних мін, мін-пасток з розтяжками.

"Будьте обережними там, де точилися вуличні бої! Також зафіксовано випадки мінування тіл загиблих людей. Пам’ятайте: ворог підступний і не цурається будь-яких способів завдати шкоди", – додали у відомстві.

У разі виявлення підозрілого предмета радять у жодному разі не чіпати його, повідомити про нього рятувальників чи поліцію, попередити перехожих про можливу небезпеку, відійти якомога далі та дочекатися приїзду спеціалістів.

Нагадаємо, раніше українців попередили про загрозу мінувань окупантами городів та полів.

Читайте також: Експерт-сапер Віталій Галіцин про небезпечні залишки війни: Розміновувати Україну доведеться мінімум п'ять років

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme