Олена Зеленська у помаранчевій сукні виправдалася за кеди у Версалі та прокоментувала другий термін Зеленського

Перша леді України Олена Зеленська дала відверте інтерв'ю, в якому дала відповідь на чимало цікавих та гострих питань 

Журналіст відділу «Життя»
Олена Зеленська у помаранчевій сукні вип…
Фото: Фокус

Дружина президента України Олена Зеленська, яка вдягнула кеди до стильного костюма оверсайз, відверто відповіла на питання "Фокусу", передає Depo.ua.

Олена Зеленська позувала для фотосесії, яка прикрасила її інтерв'ю, у сукні помаранчевого кольору, стилізованої під 60-ті роки. 

олена зеленська

олена зеленська у сукні

зеленська сукня

перша леді

Дехто вже встиг порівняти образ Зеленської з її колегою – Джекі Кеннеді.

Інтерв'ю з Оленою Зеленською: коротко про найцікавіше

Про саміт перших леді та джентльменів

Олена Зеленська розповіла, що більшість візьме участь у заході, запланованому на 23 серпня, онлайн, проте колеги Олени з Балтії мають приїхати до України. На саміті обговорять постковідну реальність та низку нагальних проблем. 

Про дружбу з колегами

"Звичайно, ніякої близької дружби бути не може. У нас мало можливостей спілкуватися окремо від офіційних візитів наших чоловіків. Це бар'єр. Разом з тим, коли є бажання для спілкування, вихід завжди можна знайти: ведемо телефонні перемовини, вітаємо одна одну зі святами. Було декілька відеоколлів під час пандемії, обмінювалися досвідом щодо ситуації та адаптації своєї діяльності у зв"язку із новими обставинами", – заявила перша леді.

Про ставлення до команди президента

Зеленська впевнена, що її чоловіка оточують надійні люди.

"Хоча я не зовсім в команді, я поруч. Можу спостерігати, як до своєї команди ставиться Президент, і як його команда ставиться до нього. Якщо бачу, що, на мою думку, люди віддано працюють, ставлюся до них позитивно. І навпаки. Але моєї думки не дуже запитують, тому що це було б недоречним. Це політичні речі, в які я не втручаюся", – заявила вона.

Про другий термін Володимира Зеленського

Перша леді не хоче думати так далеко і вимушена жити сьогоденням.

"Чесно кажучи, намагаюся про це не думати. Ми з ним цього дома не обговорюємо. Я живу сьогоднішнім днем, у мене сьогодні багато роботи", – каже Олена. 

Про таємну роботу

Олена Зеленська продовжує працювати сценаристкою, хоча і не афішує цього.

"У моєї компанії є багато телевізійних проектів. Я б не хотіла про це розповідати, бо це приверне увагу, і проект розглядатимуть як проект першої леді. Це не так. Це мої проекти як людини, в яких я продовжую працювати, бо це моя робота", – каже перша леді. 

Про свій стиль

Попри те, що Олену Зеленську часто критикують через одяг, перша леді пояснила, що протоколи інших країн часто вимагають зручного стилю одягу і пояснила, чому. Особливо обговорювали взуття Олени у Версалі, коли дружина президента вдягнула до Версалю кросівки. 

"Щодо кросівок була настанова від французької сторони, також ми домовилися з пані Бріжит Макрон, що будемо без підборів. Кросівки Veja стали нашим реверансом французькій стороні – і вона його помітила, це було дуже приємно. Veja – демократичний бренд, що базується на екологічності, не витрачає гроші на рекламу і працює з невеликими постачальниками. Тобто цей бренд про екологічність та свідоме споживання. Я вважаю, що зробила правильно, обравши його", – запевнила Зеленська. 

Фото: focus.ua

Нагадаємо, Олена Зеленська вразила яскравою сукнею обтислого силуету та стриманою зачіскою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme