Памперси та золотий унітаз для Зеленського: Гео Лерос знову відзначився скандальними зверненнями в Раді

Позафракційний нардеп Гео Лерос вніс у парламент неоднозначні пропозиції про закупівлю памперсів для президента Володимира Зеленського 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Памперси та золотий унітаз для Зеленсько…
Фото: Скріншот із відео

Свій депутатський запит до президента Лерос пояснив недавніми подіями, коли Володимир Зеленський заявив про те, що деякі сили готували державний переворот в Україні 1 грудня.

Про це стало відомо 3 грудня під час пленарного засідання ВРУ, передає Depo.ua

Ініціатива із памперсами для Зеленського набрала 10 голосів "за". Червону кнопку на пульті натисли 120 парламентарів.

Після цього головуюча зачитала ще один запит від Лероса. Він стосувався переселення Зеленського на "золотий унітаз" у колишню резиденцію президента-втікача Віктора Януковича у Межигір'ї.

Головуюча зауважила, що вона за регламентом не має права не зачитувати навіть відверто безглузді звернення й парламентарі мусять за регламентом проголосувати за них.

У результаті два парламентарі натиснули на пульті для голосування зелену кнопку, 125 нардепів проголосували "проти", 67 депутатів утрималися від голосування.

До слова, на початку липня Лерос виніс на голосування пропозицію про негайне виселення президента України Володимира Зеленського з державної дачі у Конча-Заспі. У цьому приміщенні нардеп пропонував зробити дитячий будинок. 

Нагадаємо, раніше Лерос заявив, що його судитимуть за депутатський запит до Зеленського. У запиті нардеп просив зобов'язати керівника Офісу президента Андрія Єрмака задекларувати гроші, які він нібито витратив на 2 300 публікацій про самого Гео Лероса. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme