Папа Римський фактично визнав, що Росія перебуває у владі сатани

Папа Франциск запрошує єпископів єднатися з ним в посвяченні Росії та України Непорочному Серцю Марії
 

Журналіст відділу новин
Папа Римський фактично визнав, що Росія…
Фото: Ватикан

Святіший Отець виголосить молитву про звільнення Росії від лукавого в базиліці Святого Петра у Ватикані ввечері, 25 березня, в спільності з Церквами на всіх континентах.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центру Ватикану.

"Папа Франциск запросив єпископів усього світу та їхніх священиків єднатися з ним у молитві за мир та в посвяченні та врученні Росії та України Непорочному Серцю Марії", – підтвердив директор Ватиканського прес-центру Маттео Бруні.

Зазначається, що Папа Франциск виголосить молитву ввечері в п'ятницю 25 березня, свято Благовіщення, в базиліці Святого Петра, під час покаянного богослужіння, початок якого запланований на 17:00 за римським часом.

У ході майбутнього обряду папа Франциск виголосить молитву про звільнення Росії від влади "лукавого ворога", тобто сатани. Під час підготовки до літургії з Португалії в Україну папа відправив чудотворну реліквію – шановане зображення Богородиці Фатімської, яке вже знаходиться у Львові.

Прохання про посвяту України та Росії Непорочному Серцю Марії було отримано Святішим Отцем на сьомий день війни.

Глава Української Греко-католицької Церкви верховний архієпископ Київський і Галицький Блаженніший Святослав Шевчук наголосив, що рішення Папи Франциска є духовним актом, на який давно чекав український народ.

"Українські католики просили про це з початку російської агресії у 2014 році як про нагальну необхідність, щоб уникнути загострення. і небезпек, що походять від Росії. Після вторгнення в Україну 24 лютого з усіх кінців світу надходили прохання щодо проведення обряду посвячення. Ми вдячні Святішому Отцеві за те, що він насамперед прислухався до прохання Богоматері, яке прозвучало під час явлення 13 липня 1917 року у Фатімі, і прохання її дітей. Прохання захистити Україну та зупинити помилки Росії, які сприяють війнам та гонінням на Церкву", – підсумував Блаженніший Святослав Шевчук.

Професор Андрій Зубов вважає майбутню подію безпрецедентною в історії католицької церкви та всього християнського світу. Фактично вперше папа прямим текстом заявив, що Росія перебуває у владі сатани.

Як відомо, 23 березня на Росії пропагандисти заявили, що в Україні проти росіян воюють американські сатаністи.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Через бойові дії домівки покинули мільйони українців. Частина виїхала за кордон, тоді як інші знайшли тимчасовий прихисток у містах Західної України.

Читайте також: 27-й день війни, 22 березня: Пастка для росіян під Києвом і перший російський перебіжчик з танком

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme