Печерський суд на два місяці кинув за грати генерала Павловського

Печерський райсуд Києва обрав екс-заступнику міністра оборони, генерал-лейтенанту ЗСУ Ігорю Павловському запобіжний захід у вигляді арешту з правом внесення застави у понад 475 млн грн
 

Журналіст відділу новин
Печерський суд на два місяці кинув за гр…
Фото: Сайт "ЄС"

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу ДБР.

"Печерський райсуд розглянув клопотання слідчих та задовольнив його у повному обсязі, обравши колишньому заступнику міністра оборони запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення застави у сумі понад 475 млн грн", – йдеться у повідомленні.

У ДБР додали, що суд обрав запобіжний захід уже четвертому підозрюваному у справі щодо продажу для ЗСУ нібито неякісної військової техніки.

Нагадаємо, 7 липня Печерський суд Києва заарештував директора "Кузні на Рибальському" Валерія Шандру під заставу в 444 млн грн. Його звинувачують у поставках військової техніки низької якості. Подібний запобіжний захід пропонувати застосувати і до генерала Ігоря Павловського, але судове засідання з цього питання перенесли.

Екс-секретар РНБО Олександр Турчинов назвав справу Павловського розправою над бойовим генералом та стратегічним підприємством.

8 липня народні депутати від фракції "Європейська Солідарність", а також учасники війни проти російської агресії повідомили про готовність взяти на поруки генерал-лейтенанта Ігоря Павловського.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme