Пентагон створює нову групу для дослідження НЛО

Міністерство оборони США заявило, що створить нову групу для розслідування повідомлень про присутність НЛО в обмеженому повітряному просторі
 

Журналіст відділу новин
Пентагон створює нову групу для дослідже…
Фото: Рixabay

Формування групи відбулося після того, як уряд США опублікував звіт про НЛО, в якому надали повідомлення про спостереження, в яких було недостатньо даних для визначення природи таємничих літаючих об'єктів.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сайт Пентагону.

"Сьогодні заступник Міністра оборони Кетлін Хікс в тісній співпраці з директором Національної розвідки доручила заступнику Міністра оборони з питань розвідки і безпеки створити в рамках його офісу групу синхронізації ідентифікації та управління повітряними об'єктами (AOIMSG) як наступника цільової групи ВМС США з непізнаних повітряних явищ", – йдеться у повідомленні.

У відомстві підкреслили, що присутність непізнаного повітряного явища (UAP) в обмеженому повітряному просторі створює потенційну загрозу безпеці польотів для екіпажів і викликає потенційні проблеми національної безпеки.

Раніше стало відомо, що Пентагон вивчає НЛО в рамках секретної програми, і намагається з'ясувати причину аномалій, які військові спостерігають в атмосфері.

Нагадаємо, 15 серпня 2020 року Пентагон підтвердив створення спецпідрозділу для вивчення НЛО.

Також у США визнали справжність злитого в мережу відео з НЛО, а 44-й президент США Барак Обама окремо підтвердив, що матеріали про "невпізнані летючі об'єкти" у США справжні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme