Переможниця "Холостяка" пригадала, що допомогло їй пережити розставання з Богданом

Переможниця шоу "Холостяк-11" Анна Богдан пригадала, як переживала розлучення з Андрієм Богданом

Журналіст відділу «Життя»
Переможниця "Холостяка" пригадала, що до…
Фото: Instagram

За словами жінки, вона постійно їла солодке і сумувала, передає Depo.ua.

Своїм досвідом Анна поділилася у мережі. Богдан пригадала ті часи і розповіла прихильникам, що їй допомогло подолати депресію.

"Розставання – одне з найтяжчих рішень, яке ми колись приймаємо в повсякденному житті. Нас душать спогади, моменти, "спільні" пісні, місця... Нам тяжко наважитися на крок, який змінить якщо не все, то принаймні більшу частину життя. І, як багато хто знає, розставання, точніше, розлучення, було і в моєму житті… Пам'ятаю, перший час депресію я заїдала. На сніданок, обід та вечерю в мене було лише солодке. Для багатьох цукор є заспокійливим та антидепресантом. Наче попоїв тортика, і одразу настрій піднявся. Чи надовго? Ні. І ми знову тягнемося за солодким. Так було і в моєму випадку... ну, про зайвих 16 кіло як наслідок згадувати не варто", – пише Анна.

Анна Богдан

Фото: Instagram

Богдан вирушила до спортзали, займалася з психологом, а після цього навіть вирішила опанувати психологію і записалася на курси. Окрім цього, Анна порадила усім прихильникам у важких ситуаціях, як розставання, звернути увагу на саморозвиток, зайнятися чимось новим та читати книги.

"Обов'язково раджу спробувати щось нове. В мене це був бокс та флай-йога... ну а потім стрибок із парашутом", – поділилася вона.

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако, який обрав екс-дружину Богдана, розповів, чи займався сексом на проекті.

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme