Перший на вихід: Один із нардепів передумав долучатися до "Розумної політики" Разумкова

Нардеп із "Батьківщини" Володимир Кабаченко, який раніше долучився до МФО "Розумна політика" екс-спікера Ради Дмитра Разумкова, змінив своє рішення  й більше не хоче бути учасником депутатського об'єднання 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Перший на вихід: Один із нардепів переду…
Фото: Володимир Кабаченко / Facebook

Відомо, що заяву про вихід із об'єднання парламентарів під керівництвом Разумкова нардеп написав ще у понеділок, 15 листопада.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на одразу кілька українських Telegram-каналів, які опублікували особисту заяву Кабаченка про вихід із МФО.

"Я, народний депутат України, Кабаченко Володимир Вікторович, виявив бажання стати членом міжфракційного  депутатського об'єднання "Розумна політика". Станом на сьогодні, повідомляю про відкликання свого підпису зі списку народних депутатів, які виявили бажання увійти до МФДО", – написав Кабаченко.

Зазначимо, що це – перший народний обранець, який виявив бажання відкликати свій підпис з часу утворення МФО. 

Також Кабаченко – Секретар Комітету з питань антикорупційної політики.

Заява Кабаченка про вихід і МФО

Фото документа із соцмереж 

Нагадаємо, 5 листопада стало відомо, що Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання "Розумна політика". За його словами, МФО буде займатися: впровадженням стабільної та продуманої державної політики, захистом свободи слова, людини та її життя і здоров’я та утвердженням верховенства права. 

Згодом Разумков оприлюднив список із 25 народних депутатів, які увійшли до міжфракційного об’єднання "Розумна політика". Серед них – 21 нардеп від "Слуги народу".

Читайте також: Прихисток для неслухняних "слуг": Чи злетить "Розумна політика" Разумкова

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme