Разумков підтвердив, що буде створювати свою партію

Позафракційний народний депутат, екс-голова Верховної Ради Дмитро Разумков анонсував створення нової політичної партії

Редактор стрічки новин
Разумков підтвердив, що буде створювати…
Фото: Telegram-канал Верховної Ради

Екс-спікер парламенту розраховує, що більшість членів створеного ним міжфракційного депутатського об'єднання (МФО) "Розумна політика" приєднається до створення його політичної партії.

Про це Разумков сказав журналістам сьогодні, 16 листопада, у кулуарах Верховної Ради, передає Depo.ua.

"Партія обов'язково буде. Якщо ми говоримо про тих, хто увійшов до МФО, то я сподіваюся, що більша частина з них буде готова приєднатися до побудови партії, створення партії. Ми не створюватимемо проект – проектів у нас вистачає, а от із партіями у нас проблема. Тому ми готуватимемо партію", – сказав політик.

Він також розповів, що має намір зустрічатися із членами свого МФО "досить часто", оскільки "це командна робота".

"Наприклад, ми вчора зустрічалися: обговорювали ті питання, які є на порядку денному. Новини обговорювали: наприклад, те саме електронне голосування, що є прямою дорогою до узурпації влади: через декілька років нам просто намалюють результати виборів", – сказав Разумков.

Нагадаємо, 7 жовтня Дмитра Разумкова звільнили з посади голови парламенту 284 голосами "за". За відставку спікера проголосували 215 "слуг народу". Семеро з них проголосували проти, четверо – утрималися, семеро – не голосували. Сам Разумков заявляв, що близько 50 депутатів змусили проголосувати за його відставку проти їхньої волі.

8 жовтня новим спікером Ради обрали Стефанчука. За таке рішення проголосував 261 народний обранець. 

5 листопада стало відомо, що Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання "Розумна політика". За його словами, МФО буде займатися: впровадженням стабільної та продуманої державної політики, захистом свободи слова, людини та її життя і здоров’я та утвердженням верховенства права. 

Згодом Разумков оприлюднив список із 25 народних депутатів, які увійшли до міжфракційного об’єднання "Розумна політика". Серед них – 21 нардеп від "Слуги народу".

Читайте також: Прихисток для неслухняних "слуг": Чи злетить "Розумна політика" Разумкова

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme