Підсанкційний нардеп від ОПЗЖ Волошин втік з України

Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Олег Волошин разом з сім'єю виїхав з України

Журналіст стрічки новин
Підсанкційний нардеп від ОПЗЖ Волошин вт…
Фото: Сайт ОПЗЖ

Це сталося ще опівдні 25 січня. За п'ять днів до цього, 20 січня, Волошин потрапив під санкції Міністерства фінансів США.

Як свідчить інформація, опублікована у Telegram-каналі "Через плечо", він втік до столиці Сербії Белграда, пише Depo.ua.

У листуванні він просить абонента "Сергій Іванович Охранкін", щоб "його хлопці відвезли його з сім'єю в аеропорт". Також повідомляється, що водій Волошина виїхав до Белграда заздалегідь і там їх зустрічатиме. Листування Волошин вів ще 24 січня, а 25 січня о 12:45 він мав покинути Україну.

листування нардепа Волошина

Олег Волошин втік з України

Олег Волошин

Олег Волошин виїхав з України з сім"єю

Зазначимо, що Волошин раніше здійснював візити до Сербії як народний депутат.

Волошин у Сербії

Волошин не відвідує засідання парламенту вже понад тиждень. Він відсутній сьогодні, 1 лютого. Також його не було у сесійній залі з 25 по 28 січня.

Перед ймовірним від'їздом, 21 січня, у декларацію Волошина були внесені зміни. Вони свідчать, що нардеп здійснив видаток у виді дарування автомобіля на суму 300 тис. грн.

Нагадаємо, раніше у США пояснили, що Волошин разом з іншими трьома чинними і колишніми політиками потрапили під санкції, оскільки "діяли за вказівкою ФСБ та відігравали різні ролі в глобальній кампанії впливу Росії".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme