Після мітингу ОПЗЖ під Радою учасникам знову роздавали гроші (ФОТО, ВІДЕО)

У четвер, 23 вересня, під Верховною Радою зібралися активісти політичної партії "Опозиційна платформа – За життя". Під час заходу організатори знову роздавали людям гроші

Журналіст стрічки новин

Як повідомили у самій політсилі, активісти вийшли на мітинг, щоб запитати у влади, "на якій підставі тримають під домашнім арештом голову політради партії Віктора Медведчука".

Організатори мітингу також виступили проти сьогоднішнього порядку денного Ради, зокрема законопроекту про олігархів. Цікаво, що на мітингу знову роздавали гроші людям, які прийшли на захід. Джерела Depo.ua зафіксували факт передачі коштів й надали журналістам відповідні фото- та відеодокази.

на мітингу ОПЗЖ під Радою людям роздавали гроші

Зазначимо, що про мітинг людей поінформували напередодні. Зокрема, в соцмережах користувач на ім'я Руслан написав у одному з чатів, що зустріч активістів відбудеться о 08:50 біля виходу зі станції метро Арсенальна. 

"Працюємо дві години, оплата 200 грн", – йдеться у повідомленні користувача Руслана, який також залишив свій номер телефону.

Скріншот

Нагадаємо, що подібний інцидент вже траплявся 9 вересня. Тоді на мітингу ОПЗЖ були присутні жителі Закарпаття, Харкова, Прилук, Чернігова та інших регіонів і міст України. 

Відомо, що ОПЗЖ часто проводить мітинги під будівлею парламенту. Влітку вони також виходили на акцію, яка пройшла майже одночасно з протестом прихильників РПЦ в Україні проти візиту Патріарха Варфоломія. Тоді ж стався кумедний інцидент: коментуючи обидва протести, глава держави Володимир Зеленський переплутав прихильників РПЦ з мітингарями ОПЗЖ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme