Після замаху на Шефіра Кива оприлюднив своє фото з автоматом

Нардеп Ілля Кива, очевидно, вважає доречним публікувати фото зі зброєю в авто одразу після замаху на першого помічника президента Сергія Шефіра

Редактор стрічки новин
Після замаху на Шефіра Кива оприлюднив с…
Фото: Telegram Іллі Киви

Народний депутат від "Опозиційної платформи – за життя" Ілля Кива вважає, що замах на першого помічника президента Сергія Шефіра є попередженням для Офісу президента, та закликав політиків їздити на броньованих авто та возити з собою зброю.

Відповідний допис з'явився у Telegram-каналі політика, передає Depo.ua.

"Відносно замаху на першого помічника президента Зеленського, друга і соратника, Шефіра – кулі лягли в водійські двері автомобіля, не несучи загрози пасажиру, явне попередження президенту і офісу, що вони всі досяжні", – зазначив Кива.

На думку нардепа, цей замах свідчить про початок в Україні "нового етапу політичної боротьби", який характеризується "фізичним знищенням конкурентів і противників".

"Дуже рекомендую політикам пересідати в "броню" і возити з собою зброю, що не стати легкою здобиччю. Що взагалі-то я давно і роблю. У цій країні сьогодні розраховувати можна і потрібно тільки на свої сили", – додав Кива.

Кива з автоматом Кива з автоматом допис у ТГ

Нагадаємо, раніше позафракційний народний депутат Євген Шевченко повідомив, що 22 вересня у селі Лісники, що на Київщині, було скоєно замах на першого помічника президента Володимира Зеленського та генерального продюсера студії "Квартал 95" Сергія Шефіра. 

Згодом  у мережі з'явилися фото обстріляного авто Шефіра

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme