Після зустрічі з Путіним Лукашенко лякає війною у всій Європі

Де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що Європа опинилася на порозі великої війни

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
Після зустрічі з Путіним Лукашенко лякає…
Фото: belta.by

Після зустрічі з господарем Кремля Володимиром Путіним Лукашенко заявив, що війна може охопити всю Європу.

Про це де-факто президент Білорусі сказав під час брифінгу, передає Depo.ua з посиланням на "БЕЛТА".

"З огляду на гостроту ситуації, сьогодні ми з президентом багато уваги приділили саме цій проблематиці та обговорили наші можливі спільні дії як відповідь на агресивну поведінку західних партнерів. Уперше за десятки років ми опинилися на порозі конфлікту, здатного затягнути, як у воронку, весь континент", – сказав Лукашенко.

Він звинуватив західних політиків у безвідповідальності та "недоумкуватості", керівників країн-сусідів – в "болючому бажанні пройтися по самому краю".

Нагадаємо, де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що готовий розмісити на території Білорусі ядерну і "над'ядерну" зброю

Відомо, що Росія відправила до Білорусі два дивізіони С-400 з Далекого Сходу. Там заявили, що це потрібно для навчання. Росія і Білорусь нібито проведуть раптову перевірку сил реагування Союзної держави перед запланованими навчаннями. У Генштабі Білорусі це пояснили тим, що стурбовані нарощуванням військового контингенту біля їхніх кордонів.

Читайте також: "Союзна рішучість - 2022": Як проходять російсько-білоруські навчання, з яких може початися вторгнення в Україну (Фоторепортаж)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme