Подоляк прокоментував третій раунд переговорів з Росією: Невеликі зрушення щодо гуманітарних коридорів є

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував результати третього раунду переговорів з Росією щодо припинення війни в Україні

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Подоляк прокоментував третій раунд перег…
Фото: Facebook Михайла Подоляка

За його словами, третій раунд переговорів дав незначні зрушення щодо гуманітарних коридорів, втім, суттєвих змін зараз немає.

Про це Подоляк заявив у своєму відеозверненні, пише Depo.ua.

"Ми отримали деякі результати позитивні з точки зору логістики гуманітарних коридорів. Будуть внесені зміни в них і отримаємо більш ефективну допомогу людям, які сьогодні потерпають від агресії РФ. З точки зору ключового політичного треку, до якого входить і припинення вогню і перемир'я, і взагалі закінчення бойових дій – інтенсивні консультації будуть продовжені. На сьогодні результатів які суттєво покращують ситуацію поки немає", – наголосив він.

Нагадаємо, сьогодні українська делегація прибула на третій раунд переговорів з делегацією країни-агресора РФ.

Як відомо, 28 лютого відбувся перший раунд переговорів між Україною та Росією, а 3 березня був другий тур перемовин.

За словами Подоляка, у Кремлі розраховують, що Україна підпише будь-які необхідні документи на умовах Російської Федерації. Щоб досягти цієї мети, вище керівництво Росії віддає накази своїм військовим атакувати в Україні мирних мешканців та об'єкти інфраструктури. 

Повідомлялося також, що очільник РФ Володимир Путін категорично відмовився зустрічатися з лідером України Володимиром Зеленським для мирних перемовин.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme