"Поки що не бачимо": Зеленський заявив про відсутність деескалації з боку Росії

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі не спостерігається відведення російських військ поблизу кордонів з Україною

Журналіст стрічки новин
"Поки що не бачимо": Зеленський заявив п…
Фото: Сайт Офісу президента України

Він повідомив, що "коли російські війська відведуть, це побачать усі", а не лише військові чи розвідка.

Про це Зеленський заявив 16 лютого під час візиту на військовий полігон, розташований на заході країни, пише Depo.ua із посиланням на BBC.

Президент наголосив, що "всі нормальні люди очікують на деескалацію".

"Чесно кажучи, ми реагуємо на реальність, яку маємо, і ми поки що не бачимо жодного відведення. Ми щойно почули про це", – заявив Зеленський.

Глава держави наголосив, що в Україні спокійно ставляться "до будь-яких загроз, тому що пам'ятаємо, що все це почалося не вчора, а відбувається вже багато років".

Президент каже, що "коли війська відведуть, це побачать усі", а не лише військові чи розвідка, "але поки що це лише заяви".

Зазначимо, що лише на кордоні з Харківською областю перебувають близько 13 тисяч російських військових. Самі вони вкрай негативно ставляться до завдань керівництва.

Нагадаємо, раніше приватна американська компанія Maxar Technologies уже оприлюднювала супутникові знімки російських військових маневрів поблизу українсько-білоруського кордону.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme