Польща змінила правила в'їзду для українців

Польща посилила карантинні обмеження – тепер в'їхати на територію країни з-поза меж Євросоюзу, у тому числі з України, можна лише з негативним тестом на коронавірус, зробленим за 24 години до перетину кордону

Журналіст стрічки новин

Відсьогодні для в'їзду на територію Польщі з-поза меж Європейського Союзу (у тому числі з України), треба надати результати негативного діагностичного тесту SARS-CoV-2, зробленого не раніше ніж за 24 години до перетину кордону.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Державну митну службу України.
 
"Уряд Польщі посилив карантинні обмеження. З 15 грудня, 00:00 годин, особи, які в'їжджають до цієї країни з-поза меж Європейського Союзу (у тому числі з України), при перетині кордону мають надати результати негативного діагностичного тесту SARS-CoV-2, польською або англійською мовами, зробленого не раніше ніж за 24 години до перетину кордону. Вимога тесту стосується навіть повністю вакцинованих громадян", – йдеться в повідомленні. 

Митники просять українців врахувати нові вимоги сусідньої країни і дотримуватися їх, аби не створювати зайвих перепон собі та іншим учасникам прикордонного руху.

Нагадаємо, у листопаді Польща спростила правила працевлаштування для українців. Йдеться про період, впродовж якого українці можуть працювати без дозволу.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme