Попри бойкот "слуг", Бужанський виступає в студії каналу Ахметова

Народний депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський бере участь в передачі "Народ проти" з Наталією Влащенко на телеканалі Ріната Ахметова "Україна 24" попри раніше проголошений бойкот з боку фракції

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Попри бойкот "слуг", Бужанський виступає…
Скріншот

При цьому, про виключення Бужанського з фракції не повідомлялося, що викликає запитання до масовості бойкоту "слугами" каналів Ахметова через "олігархічний шантаж".

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на ефір телеканалу "Україна 24".

Зазначимо, Бужанський активно бере участь в обговоренні, а ведуча передачі Влащенко назвала його "єдиним представником "слуг" на ефірі".

Зауважимо, вчора, 24 листопада, у "Слузі народу" заявили, що впродовж останніх місяців телеканали "Україна 24" та "Україна" перетворились на "відверто пропагандистські "ДТЕК-24" і "Олігарх". У зв'язку з цим команда вирішила "ігнорувати медіа, які власник навмисно перетворює на свій корпоративний гучномовець для шантажу держави і суспільства". 

"Слуги" додали також, що переглянуть своє рішення коли "олігарх дозволить редакціям та журналістам повернутись до роботи за загальноприйнятими стандартами журналістики".

Нагадаємо, дещо раніше бізнесмен Рінат Ахметов заявив, що готовий судитись за право не бути олігархом. Він наголосив також, що на зустрічі з президентом Володимиром Зеленським ніколи не напрошувався.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme