Порошенко розповів, хто породив політика Зеленського

П'ятий президент Петро Порошенко нагадав своєму наступнику Володимиру Зеленському, який бореться із олігархами, що його породив саме олігарх

Журналіст відділу новин
Порошенко розповів, хто породив політика…
Фото: прес-служба "ЄС"

"Володимире Олександровичу, гранично ясно, що політика Зеленського зачав, породив і опікується олігарх Коломойський", – заявив Порошенко.

Порошенко нагадав, як Зеленський прийшов у політику, передає Depo.ua із посиланням на прес-службу "ЄС".

"Він, відповідно до інформації, яка стала відомою всьому світові, дав гроші "95 кварталу" і самому Зеленському на розкрутку. Гроші, які були вкрадені у вкладників "ПриватБанку". Він разом з вами, Володимире Олександровичу, їх відмив. Він надав можливості каналу 1+1, де ви чи спільні власники, чи ви там були менеджером, для того, щоб ви розкрутилися. І зараз ви намагаєтеся, використовуючи можливості цього каналу, дурити людей. В це вже ніхто не вірить", – констатував Порошенко.

Петро Порошенко додав, що Зеленський досі боїться застосувати санкції проти Коломойського, навіть після того, як такі санкції запровадили у США.

"Ви разом з вашим патроном Коломойським дуже дорого обходитеся Україні", – зазначив лідер "Євросолідарності".

Нагадаємо, учора, 10 листопада, у своєму новому відеозверненні Зеленський знову згадав про Порошенка, іронічно "подякувавши" йому за передачу прав на телеканали редколегіям.

Володимир Зеленський назвав це підтвердженням правильності підписаного ним закону про олігархів.

Додамо, що днями в Офісі президента України розповіли, чи вплине закон про олігархів на Ігоря Коломойського. Представники президента впевнені, що законопроект не буде "безболісним" для бізнесмена. 

Читайте також: Закон про олігархів: З кого почнуть – із Порошенка чи з Коломойского

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme