Посадовця з Офісу генпрокурора зловили на хабарі в $150 тисяч

Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрила заступника начальника одного з відділів Офісу генерального прокурора у підбурюванні до хабаря розміром 150 тисяч доларів

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Посадовця з Офісу генпрокурора зловили н…
Фото: Pixabay

Зокрема, хабар мав забезпечити повернення чотирьох дорогих автомобілів і подальше закриття кримінального провадження.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу САП.

"13 січня 2022 року за процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора детективами НАБУ за сприяння Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора викрито заступника начальника відділу Офісу Генерального прокурора та посередника на підбурюванні третьої особи до надання 150 тис. доларів США неправомірної вигоди нібито керівництву Офісу Генерального прокурора та замаху на шахрайство", – йдеться у повідомленні.

Йдеться про чотири автомобілі – Mercedes-Benz S400 CDI, Porshe Macan GTS, Bentley Continental GT, Land Rover Range Rover. Посадовцю ОГП повідомили про підозру.

"Першочергові слідчі дії тривають, зокрема здійснюються обшуки за місцями проживання, роботи та в інших приміщеннях, якими користуються ці особи. Вирішується питання щодо застосування до підозрюваних запобіжних заходів", – додали у САП.

Посадовця з Офісу генпрокурора зловили на хабарі в $150 тисяч

Нагадаємо, 21 грудня 2021 року стало відомо, що заступника начальника управління Міністерства оборони підозрюють у спробі дати хабар розміром 24 мільйони гривень. Хабарем фігурант намагався вплинути на результати аудиту Міноборони.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme