Правоохоронці отримали доступ до мобільника померлого нардепа Полякова

Міністерство внутрішніх справ отримало доступ до мобільного телефону померлого народного депутата Антона Полякова

Михайло Хомченко

Очільник МВС Денис Монастирський заявив, що "завдяки співпраці з нашими міжнародними партнерами" українські силовики отримали доступ до мобільного телефону Антона Полякова, який помер на початку жовтня.

Про це міністр внутрішніх справ заявив у ефірі "Права на владу", передає Depo.ua.

У зв'язку з цим найближчим часом керівництво МВС дасть брифінг, на якому розкаже про нові подробиці у справі про смерть Полякова.

Також Монастирський пообіцяв допомагати парламентській ТСК, яка займається цим інцидентом.

Нагадаємо, що про смерть Антона Полякова стало відомо вранці 8 жовтня. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" з приміткою "природна смерть". Полякову було 33 роки.

Начальник Головного управління Нацполіції у Києві Іван Вигівський казав, що поліція розглядає кілька версій смерті депутата Антона Полякова – хронічне захворювання, отруєння невідомою речовиною (як самостійно, так і невідомою особою).

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що серед особистих речей померлого народного депутата Антона Полякова виявили два катетери з речовиною бурого кольору, а також слідство встановило наявність метадону у крові депутата.

Після заяв Анни Скороход про те, що Полякова вбили, перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін заявляв, що Національна поліція України наразі не отримала доказів, які підтверджували б насильницьку смерть народного депутата.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua