Смерть Полякова: У речах загиблого нардепа знайшли два катетери з невідомою речовиною

Серед особистих речей народного обранця депутатської групи "Партія "За майбутнє" Антона Полякова, який помер у Києві в ніч на 8 жовтня, знайшли багато готівки та невідому речовину
 

Журналіст стрічки новин
Смерть Полякова: У речах загиблого нарде…
Фото: Telegram-канал Антона Полякова

Зокрема, йдеться про готівку у розмірі 10 тисяч гривень і 800 доларів США. Також серед його речей були два зразки катетера з речовиною бурого кольору.

Як пише Depo.ua, про це розповів перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін в ефірі "Україна 24".

Посадовець зазначив, що нардеп три години випивав у ресторані, після чого сів у машину якогось чоловіка. З'ясувалося, що Полякова сам запропонував зустрітися "громадянину Д".

"За нашою інформацією, покійний зателефонував "громадянину Д", з яким перебував у дружніх відносинах, запропонувавши зустрітися. Вони зустрілися в ресторані. Вони разом провели там приблизно три години. Вони разом вживали алкогольні напої. У нас є відеозаписи з ресторану, які чітко підтверджують цей факт", – сказав Єнін.

Він додав, що коли Поляков виходив з ресторану – він виглядав абсолютно здоровим.

"Близько двох годин їздили Києвом. "Громадянин Д" викликав таксі, яке спочатку їздило за їхньою основною машиною. Потім, ймовірно, вони закінчили свою розмову і пан Поляков пересів в іншу машину – машину таксиста", – зауважив Єнін.

Нині питання про те, як метадон опинився в організмі Полякова, на цей час опрацьовується слідством.

Зазначимо, що також було опубліковано відео, як Поляков виходить з того самого ресторану. Із закладу він вийшов без будь-яких проблем. Також на записі зафіксовано останні хвилини життя нардепа. Там видно, як поліцейські проводять необхідні реанімаційні заходи. Надалі до них приєдналися медики. Вони використовували дефібрилятор.

Що відомо про смерть Антона Полякова

Про раптову смерть народного депутата від групи "Партія "За майбутнє" Антона Полякова стало відомо вранці 8 жовтня. У прокуратурі назвали попередню причину смерті Полякова – гостра коронарна недостатність та гостра ішемічна хвороба серця.

Після повідомлень про смерть Полякова його подруга Анна Скороход втратила свідомість у будівлі Верховної Ради. Цю інформацію підтвердило партійне листування "слуг". ЗМІ повідомляли також, що між Поляковим і Скороход міг бути роман.

Того ж дня під час брифінгу в поліції назвали основні версії смерті нардепа Полякова.

9 жовтня народний депутат від "Слуги народу" Галина Янченко повідомила, що у крові Полякова знайшли алкоголь та метадон. Згодом цю інформацію підтвердили у поліції.

11 жовтня Полякова поховали біля загиблих героїв АТО на Чернігівщині.

Повідомлялося також, що під час прощання з нардепом стався конфлікт між його вдовою та депутаткою Скороход.

Відомо, що Поляков ще у липні разом зі Скороход зверталися до правоохоронців із заявами про загрозу їхньому життю.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що правоохоронці встановили всіх осіб, з якими Поляков "перебував, контактував, вечеряв" перед смертю.

Читайте також: Вбивця Антона Полякова: Що таке метадон і про які версії причин загибелі варто задуматися

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme