"Поки що підозри немає": МВС встановило всіх осіб, з якими нардеп Поляков спілкувався перед смертю

Правоохоронці встановили всіх осіб, з якими народний депутат від групи "Партія "За майбутнє" Антон Поляков "перебував, контактував, вечеряв" перед смертю

Ірина Костенко
Шеф-редактор стрічки новин
"Поки що підозри немає": МВС встановило…
Фото: Рixabay

Про вручення підозр у справі смерті Полякова поки що не йдеться.

Про це повідомив директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко під час спілкування з журналістами, передає Depo.ua.

"Поки що підозри немає. Якщо слідство вважатиме в сукупності, що можна виходити на якусь підозру комусь, то поліція Києва про це повідомить", – сказав він.

Шевченко розповів також, що Поляков спершу сідав в одну машину, а згодом пересідав в іншу – до таксиста.

"Встановлено всіх осіб, з якими Поляков у той вечір і в ту ніч перебував, контактував, вечеряв. Сідав в одну машину, пересівав в іншу машину. Всі ці особи – встановлені", – наголосив він.

Нині, за словами Шевченка, "проходять різні слідчі дії".

"Для того щоб повністю встановити місце, роль і щирість кожного з трьох свідків, окрім нашого потерпілого. Який, на жаль, помер… Є ще третя особа, яка перебувала з ними (з Поляковим і його товаришем, – ред.) у компанії", – додав речник МВС.

Крім того, він визнав, що Поляков не був випадковим пасажиром для таксиста.

Нагадаємо, зранку 8 жовтня стало відомо про раптову смерть народного депутата від групи "Партія "За майбутнє" Антона Полякова.

Згодом смерть Полякова прокоментували у Нацполіції. Пізніше у прокуратурі назвали попередню причину смерті Полякова – гостра коронарна недостатність та гостра ішемічна хвороба серця.

Варто додати, що у липні, за інформацією ЗМІ, народні депутати та колишні члени фракції "Слуга народу" Антон Поляков і Анна Скороход звернулися до правоохоронців із заявами про загрозу їхньому життю.

Після повідомлень про смерть Полякова його подруга Скороход втратила свідомість у будівлі Верховної Ради. Цю інформацію підтвердила партійна переписка "слуг". ЗМІ повідомляли також, що між Поляковим і Скороход міг бути роман.

Того ж дня під час брифінгу в поліції назвали основні версії смерті нардепа Полякова.

9 жовтня народний депутат від "Слуги народу" Галина Янченко повідомила, що у крові Полякова знайшли алкоголь та метадон. Згодом цю інформацію підвердили у поліції.

11 жовтня Полякова поховали біля загиблих героїв АТО на Чернігівщині.

Повідомлялося, що під час прощання з нардепом стався конфлікт між його вдовою та депутаткою Скороход.

Читайте також: Вбивця Антона Полякова: Що таке метадон і про які версії причин загибелі варто задуматися

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme