Тіло направили на експертизу, відкрито провадження: У поліції прокоментували смерть нардепа Полякова

У Національній поліції України прокоментували раптову смерть народного депутата Антона Полякова

Ірина Костенко
Шеф-редактор стрічки новин
Тіло направили на експертизу, відкрито п…
Фото: Прес-служба МВС

Всі обставини смерті Полякова наразі встановлюються, перевіряють свідків події. Тривають слідчі дії.

Про це повідомила заступниця начальника відділу комунікацій головного управління Національної поліції в місті Києві Юлія Гірдвіліс в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

"Сьогодні по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова – народного депутата України. На місце одразу прибула слідчо-оперативна група головного та територіального управлінь поліції. Судово-медичний експерт", – розповіла вона.

За словами Гірдвіліс, попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі. Його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

"Тіло загиблого було доставлено на судово-медичну експертизу і вже саме судово-медична експертиза встановить остаточну причину смерті. Станом на зараз уже відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "природна смерть", – уточнила вона.

Гірдвіліс пояснила, що кваліфікацію події визначили за найсуворішою статтею, оскільки остаточна причина смерті наразі невідома.

"І тому була ще обов'язкова позначка додаткова, що це раптова смерть. Це – попередній висновок судово-медичного експерта. І вже в подальшому судово-медична експертиза скаже нам остаточну причину", – додала вона.

Нагадаємо, раніше Дмитро Разумков повідомив про смерть народного депутата Антона Полякова

Фракція "Слуга народу", до якої колись належав покійний нардеп, висловила співчуття близьким та рідним. Підтримку близьким висловили й низка інших народних обранців та публічних осіб.

Всі зазначають, що звістка про смерть Полякова стала для них справжнім шоком.

Варто додати, що у липні, за інформацією ЗМІ, народні депутати та колишні члени фракції "Слуга народу" Анна Скороход й Антон Поляков звернулися до правоохоронців із заявами про загрозу їхньому життю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme