У прокуратурі назвали причину смерті Антона Полякова

За результатами розтину стала відома причина смерті народного депутата з групи партії "За майбутнє" Антона Полякова

Редактор стрічки новин
У прокуратурі назвали причину смерті Ант…
Фото: Комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики

У Київській міській прокуратурі повідомили, що причиною смерті Антона Полякова стала гостра коронарна недостатність та гостра ішемічна хвороба серця.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства, передає Depo.ua.

"За результатами розтину, його смерть наступила в результаті гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця", – повідомили у прокуратурі.

У повідомленні також зазначається, що слідство поки очікує результати інших судово-медичних досліджень. 

Причини смерті Антона Полякова

Нагадаємо, сьогодні, 8 жовтня, вранці стало відомо про смерть народного депутата Антона Полякова. У поліції розповіли, що Полякову стало зле у таксі. Для нього викликали "швидку", однак реанімаційні заходи виявились безуспішними. 

Генпрокурорка повідомила, що Полякова непритомним у таксі виявив наряд патрульної поліції, який зупинив авто за порушення правил дорожнього руху. Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України. Досудове розслідування доручено слідчим СУ ГУ Нацполіції в м. Києві

Довідка: Антон Поляков – народний депутат Верховної Ради 9 скликання. У 2019 році обраний народним депутатом 9 скликання по 206 округу (Чернігівська область) від партії "Слуга народу" як безпартійний. З 10 листопада до 16 грудня 2019 року – член партії "Слуга народу". Нині – член депутатської групи партії "За майбутнє", голова підкомітету з питань дотриманням антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики. За даними електронної системи реєстрації за період каденції відвідав 89% засідань парламенту.

На виборах президента України 2019 року був довіреною особою кандидата у Володимира Зеленського по ТВО №205 (м.Чернігів).

15 листопада 2019 року був виключений з фракції "Слуга народу" у Верховній Раді. До червня 2020 року був позафракційним. Поляков назвав це рішення політичною розправою. З червня 2020 року член депутатської групи "За майбутнє".

21 вересня 2020 року партія "За майбутнє" висунула Антона Полякова на посаду Чернігівського міського голови.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme