Венедіктова каже, що причини смерті Полякова будуть відомі уже у найближчі години

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова прокоментувала інформацію про смерть народного депутата Антона Полякова

Редактор стрічки новин
Венедіктова каже, що причини смерті Поля…
Фото: Telegram Антона Полякова

Генпрокурорка повідомила, що Полякова непритомним у таксі виявив наряд патрульної поліції, який зупинив авто за порушення правил дорожнього руху.

Про це Венедіктова написала на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Вночі помер народний депутат Антон Поляков. Його в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху. "Швидка" не змогла його реанімувати. Всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились при ньому", – розповіла вона.

Як зазначається у повідомленні, водій таксі розповів правоохоронцям, що він взяв пасажира за кілька хвилин до того біля зупинки громадського транспорту в Дніпровському районі Києва, після цього його почало нудити в машині.

"Причини смерті будуть встановлюватися під час розтину, який відбудеться вже в найближчі години", – поінформувала Венедіктова.

Вона додала, що наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України. Досудове розслідування доручено слідчим СУ ГУ Нацполіції в м. Києві. Автомобіль оглянуто та вилучено, водія допитують слідчі.

"Мої співчуття близьким Антона Полякова і запевнення, що ми швидко і об’єктивно знайдемо істину", – написала Венедіктова.

Допис Ірини Венедіктової про смерть Антона Полякова

Нагадаємо, сьогодні, 8 жовтня, вранці стало відомо про смерть народного депутата Антона Полякова. У поліції розповіли, що Полякову стало зле у таксі. Для нього викликали "швидку", однак реанімаційні заходи виявились безуспішними. 

Варто додати, що у липні, за інформацією ЗМІ, народні депутати та колишні члени фракції "Слуга народу" Анна Скороход й Антон Поляков звернулися до правоохоронців із заявами про загрозу їхньому життю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme