Жили разом, вона була вагітна: ЗМІ повідомили шокуючі подробиці про померлого Полякова і Скороход

Нардеп Антон Поляков, якого 8 жовтня знайшли мертвим у машині таксі, жив зі своєю колегою Ганною Скороход

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Жили разом, вона була вагітна: ЗМІ повід…
Фото: tabloid.pravda.com.ua

І Поляков, і Скороход прийшли свого до Верховної Ради у складі партії "Слуга народу". Обох їх потім виключили із партійних лав.

Про це повідомляє "Українська правда", передає Depo.ua

За словами журналістів видання, першим інформацію про стосунки померлого Полякова з нардепкою Ганною Скороход повідомив голова провладної фракції "СН" Давид Арахамія. Він розіслав особисту інформацію про колег-нардепів у всі партійні чати. 

Арахамія стверджував, що Скороход нещодавно розірвала стосунки з Антоном Поляковим. Той сприйняв це як особисту трагедію й переймався.  

Також голова провладної більшості стверджує, що Поляков в особистій розмові з ним висловив бажання знову стати членом партії. Ніби-то стверджував, що більше не хоче бути в опозиції до монобільшості. За словами Арахамії, ця розмова відбулася напередодні смерті Полякова, 7 жовтня. 

Крім того, "Українська правда" повідомила нові подробиці про Ганну Скороход, яка уранці 8 жовтня знепритомніла у Верховній Раді. Журналісти посилаються на слова очевидців. А ті стверджують, що у Скороход трапилася істерика після звістки про смерть Полякова. Вона, нібито, намагалася зателефонувати померлому нардепу й кричала у телефонну слухавку, що вагітна.

Зрештою, до будівлі парламенту приїхала "швидка" і Скороход шпиталізували до медзакладу. 

Що відомо про Антона Полякова та Ганну Скороход 

Після того, як Полякова і Скороход виключили із партійних списків "Слуги народу", вони отримали нові місця у залі для пленарних засіданнях. Нардепи сиділи поруч і часто спілкувалися.

Улітку 2021 року ряд ЗМІ оприлюднили спільні фото Полякова і Скороход. Нардепи відпочивали разом у Львові. Судячи зі світлин. спілкування у них було неформальним.

Це при тому, що загиблий Поляков був одружений. Разом із дружиною Галиною він виховував двох дочок.

Скороход теж заміжня. У шлюбі з Олексієм Алякіним жінка виховує сина Олексія. 

Як помер Антон Поляков

У п'ятницю, 8 жовтня, У Дніпровському районі Києва поліцейські зупинили водія таксі, який порушив правила дорожнього руху. В салоні авто на пасажирському сидінні вони побачили 33-річного Антона Полякова. Чоловік бився у конвульсіях та лежав у калюжі блювоти.

Водій стверджував. що підібрав свого пасажира кілька хвилин тому біля зупинки громадського транспорту. В салоні його несподівано почало нудити. 

На місце одразу викликали швидку медичну допомогу. Але медики змогли лише констатувати смерть. Труп нардепа вже направили на судово-медичну експертизу, яка має встановити точну причину смерті. Попередньо Поляков пішов із життя через гостру коронарну недостатність. 

До слова, цінні речі, документи та кошти залишилися у Полякова. Їх ніхто не чіпав. 

Чим був відомий покійний Поляков 

Нардеп потрапив до ВРУ як висуванець від партії "Слуга народу" у 206-му окрузі у Чернігівській області. 15 листопада 2019 року його виключили з фракції "СН". У кулуарах ходили чутки, що причина – конфлікт із Андрієм Богданом, який на той час очолював Офіс президента України.

16 грудня 2019 року Поляков попросив виключити його з партії "Слуга народу" з "ідеологічних і моральних принципів".

Опісля нардеп вступив у депутатську групу "За майбутнє". 

Поляков очолював підкомітет із питань дотриманням антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики.

За кілька днів до смерті Антон Поляков свідчив у НАБУ про факт підкупу колег нардепами зі "Слуги народу" під час голосування за так званий антиолігархічний закон, який лобіював президент Володимир Зеленський. Нардеп стверджував, що парламентарі від монобільшості роздавали гроші в конвертах у туалеті Верховної Ради.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про останні години життя нардепа Полякова. Партійні колеги бачили його живим о 17:00 у день напередодні смерті.  

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme