Бачили живим о п'ятій вечора: Колеги по партії розповіли про останні години життя нардепа Полякова 

Народного депутата із "Партії "За майбутнє" Антона Полякова, якого 8 жовтня знайшли мертвим на пасажирському сидінні таксі, колеги востаннє бачили напередодні о 17:00 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Бачили живим о п'ятій вечора: Колеги по…
Фото: Instagram Антона Полякова

Поляков був пригнічений через те, що позачергове сесійне засідання ВРУ фактично було провалене. Підписи за його проведення Поляков збирав майже три місяці.

Про це розповів нардеп Тарас Батенко під час розмови із журналістами у кулуарах Верховної Ради, передає Depo.ua із посиланням на "Україна 24".

"Учора ми останній раз побачилися з ним о 5-й вечора, коли завершилося позачергове сесійне засідання", – сказав Батенко.

За його словами, останнім часом Поляков на здоров'я не скаржився. Водночас нардеп зауважив, що його загиблий колега емоційно виснажувався під час роботи в парламенті.

"Він не жалівся ніколи на стан здоров'я. Емоція завжди проявлялася, він активний був як парламентар. І постійно емоційно виступав з трибуни. Очевидно, що це так само відкладалося", – сказав представник "Партії "За майбутнє".

Нардеп додав, що ніколи не чув від Полякова розмов про погрози фізичною розправою. 

"Я не знаю. Я думаю, що це слідство має цим займатися. У мене такої інформації немає", – підкреслив Батенко.

Нагадаємо, народного депутата Полякова знайшли мертвим. Його у передсмертному стані виявили на пасажирському сидінні таксі, яке зупинили правоохоронці за порушення ПДР. Медикам врятувати життя парламентаря не вдалося. За попередніми висновками, він помер від гострої коронарної недостатності.  

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme