Незадовго до смерті Поляков свідчив у НАБУ про підкуп нардепів 

Нардеп Антон Поляков, якого 8 жовтня знайшли мертвим на задньому сидінні таксі, за кілька днів до цього давав свідчення у НАБУ про підкуп парламентарів 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Незадовго до смерті Поляков свідчив у НА…

Йшлося про те, що народні обранці нібито отримували у туалеті Верховної Ради конверти з валютою перед голосуванням за антиолігархічний закон, який лобіював президент Володимир Зеленський.

Про це сам Антон Поляков незадовго до своєї смерті розповів під час інтерв'ю на телеканалі "Україна 24", передає Depo.ua.

За словами Полякова, один з його колег, який заходив в туалет Ради в момент голосування, побачив, як депутатам партії "Слуга народу" роздають гроші в конвертах.

"Я їздив в НАБУ, давав свідчення, але людина побоялася. Що мені зробити? Пістолет приставити і сказати — йди, розповідай? При ньому роздавали", – сказав Поляков. 

Назвати на камеру ім'я колеги, який, нібито став свідком підкупу депутатів парламентарями із монобільшості, Антон Поляков відмовився.

Нагадаємо, народного депутата Полякова знайшли мертвим. Його у передсмертному стані виявили на пасажирському сидінні таксі, яке зупинили правоохоронці за порушення ПДР. Медикам врятувати життя парламентаря не вдалося. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme