Правоохоронці почнуть контролювати дотримання карантину в громадських місцях

Працівники Служби безпеки України та Нацполіції планують розпочати перевірки дотримання карантинних обмежень у громадських місцях

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Правоохоронці почнуть контролювати дотри…
Фото: КМДА

Йдеться про ресторани, кафе, кінотеатри та інші громадські місця, доступ до яких у період карантинних обмежень різних зон має бути контрольований згідно з відповідними вимогами.

Керівники відомств повідомили про це під час наради з президентом Володимиром Зеленським, повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу його Офісу.

Зазначається, що керівництво СБУ та Нацполіції повідомило главі держави про боротьбу з підробкою ПЛР-тестів і COVID-сертифікатів.

"Було також заявлено про наміри робити вибіркові перевірки дотримання карантинних обмежень у закладах громадського харчування, кінотеатрах та інших місцях масового перебування людей", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що Кабмін хоче заборонити невакцинованим українцям їздити потягами та автобусами. Зокрема, користуватися цими видами транспорту хочуть дозволити лише власникам сертифікату про вакцинацію від коронавірусу.

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme