Правоохоронці затримали ексначальника управління СБУ в Криму

Українські правоохоронці затримали ексначальника управління Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим Олега Кулініча

Правоохоронці затримали ексначальника уп…
Затримання Олега Кулініча

Джерело УП в правоохоронних органах каже, що Кулінічу інкримінують кілька статей Кримінального кодексу, зокрема й державну зраду. Про це повідомили в пресслужбі СБУ, передає Depo.ua.

У пресслужбі СБУ нам наголосили, що протидія спецслужбам рф є одним із головних напрямків діяльності СБУ. А за останні роки фігурантами таких справ були й співробітники СБУ, що свідчить про "тенденцію до самоочищення Служби".

"Викриваючи такі ситуації, а не приховуючи їх, ми впроваджуємо курс на побудову сучасної та дієвої спецслужби, що здатна протидіяти сильному ворогу, який шкодить державній безпеці України. Безпосередньо в рамках даної справи СБУ готова надати максимальне сприяння та всю необхідну інформацію для подальшого її розслідування", — кажуть в СБУ.

У відомсті зазначили, що фігуранта кримінального провадження Кулініча звільнили з посади в березні 2022 року — незабаром після початку повномасштабного російського вторгнення.

"Наголошуємо: в СБУ працюють тисячі чесних і професійних патріотів, багато з яких зараз захищають Україну на фронті зі зброєю в руках. Ми ж продовжуємо курс на очищення Служби: зрадникам не місце в СБУ", — резюмували у пресцентрі відомства.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme