Прихильники Порошенка уже чекають у "Жулянах", до аеропорту стягнули нацгвардійців

Прихильники п'ятого президента України Петра Порошенка уже зібралися у столичному аеропорту "Жуляни"

Редактор стрічки новин
Прихильники Порошенка уже чекають у "Жул…
Фото: Роман Сущенко/Facebook

Поблизу аеропорту "Жуляни" збираються люди, які планують зустріти Петра Порошенка, який у ці хвилини летить літаком із Варшави.

Відповідні фото та відео з'явилися у соцмережах, передає Depo.ua.

Зокрема, фото обстановки поблизу аеропорту оприлюднив політик та колишній в'язень Кремля Роман Сущенко.

Прихильники Порошенка в аеропорту Жуляни

Люди чекають на прибуття Порошенка

Роман Сущенко аеропорт жуляни

Допис Романа Сущенка про обстановку в аеропорту Жуляни 17 січня 2022

На Facebook-сторінці ГО "Res_Publica. Брати по Зброї" повідомляється, що до аеропорту "Жуляни" правоохоронці пригнали спецтехніку, входи та виходи в аеропорт перекриті загородженнями, а в приміщеннях аеропорту вже працюють силовики з собаками. Також повідомляється, що прибула величезна колонна з нацгвардійцями.

Юрій Бірюков на своїй сторінці у Facebook також оприлюднив фото великої кількості поліцейських, які зараз перебувають у київському аеропорту.

Нацгвардія в аеропорту Жуляни

Поліція в аеропорту Жуляни 17 січня 2022

Ситуація в аеропорту Жуляни 17 січня 2022

Юрій бірюков про ситуацію в аеропорту жуляни 17 січня 2022

Бірюков також оприлюднив фото про те, як прихильникам Порошенка перешкоджають добратися до Києва з інших регіонів України. За його словами, на Черкащині перегородили трасу Н08 двома фурами, заблокувавши рух. Водіїв фур немає на місці. 

Блокування траси на Черкащині 17 січня 2022

Нагадаємо, уранці 17 січня рейсовим літаком із Варшави до київського аеропорту "Жуляни" прибуде п'ятий президент України Петро Порошенко. Рейс W6 1567 авіакомпанії WizzAir має вилетіти з варшавського аеропорту імені Шопена о 6:40 за місцевим часом (це 7:40 за Києвом) і приземлитися в столиці України о 9:10.

Як відомо, Печерський районний суд Києва призначив засідання з обрання запобіжного заходу Порошенку на 17 січня на 11:00.

21 грудня Порошенко записав відеозвернення, в якому заявив, що перебуває у Польщі й повернеться в Україну із закордонної ділової поїздки в першій половині січня. Також він уточнив, що не з'явиться на допит ДБР. 

Згодом адвокат Ігор Головань повідомив, що Офіс генерального прокурора подав до Печерського районного суду Києва клопотання про арешт майна Порошенка.

6 січня Печерський суд підтримав клопотання Офісу генпрокурора щодо арешту майна Порошенка. Відповідну ухвалу суду було оголошено під час судового засідання. Інформацію про арешт майна Порошенка підтвердили і в Офісі генпрокурора. 

Читайте також: Порошенко повертається в Україну: Хроніка подій

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme