Прикордонники показали, як укріплюють кордон з Росією (ФОТО, ВІДЕО)

З огляду на сьогоднішні безпекові виклики, тривають заходи з укріплення державного кордону
 

Журналіст відділу новин
Прикордонники показали, як укріплюють ко…
Фото: ДПСУ

Цього року активні заходи з укріплення державного кордону на загрозливих напрямах продовжуються навіть узимку, попри сніг та похолодання.

Про це інформує Depo.ua з посиланням на прес-службу ДПСУ.

"Попри те, що зазвичай сезон інженерного облаштування кордону триває до настання зими, цього року активні заходи з укріплення держрубежу на загрозливих напрямах продовжуються попри сніг та похолодання. Особлива увага приділяється кордону з країною-агресором", – йдеться у повідомленні.

Укріплення кордону в Сумській області

Зокрема, на ділянці Сумського прикордонного загону продовжується облаштування українсько-російської ділянки держрубежу протитранспортними ровами.

Тут працює комплексна механізована інженерна група, яка за допомогою спецтехніки на додаток до існуючих інженерних перешкод на найбільш загрозливих напрямах прокопує рів та насипає вал, які є додатковими перепонами.

Нагадаємо, 29 листопада в ДПСУ повідомили, що завершити інженерно-технічне облаштування українсько-російського та українсько-білоруського державного кордону передбачається у 2024 році.

17 грудня прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що українські прикордонники укріпили 50 кілометрів кордону із Білоруссю.

Читайте також: Інтелектуальний кордон: Як будують стіну на кордоні з Росією та Білоруссю

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme