"ПриватБанк" отримав нову структуру і нового заступника голови правління

Заступником голови правління "ПриватБанку" став Ігор Лебединець

Журналіст відділу новин
"ПриватБанк" отримав нову структуру і но…
Фото: Depo.ua

Наглядова рада "ПриватБанку" затвердила нову структуру компанії.

У банку пояснили, що оновлена структура забезпечить "його оптимальний склад, необхідний для управління банком і успішної реалізації оновленої Стратегії розвитку", передає Depo.ua із посиланням на прес-службу "ПриватБанку".

Крім того, наглядова рада призначила нового заступника голови правління. Ним став Ігор Лебединець.

"На новій посаді Ігор Лебединець буде координувати реалізацію розділу ПриватБанку на "хороший" та "поганий" банк", – йдеться у заяві.

Раніше, як зазначили у банку, Лебединець обіймав посаду члена правління з питань мережі та проблемної заборгованості. На цій посаді він координував успішну трансформацію мережі банку, впровадивши сучасні стандарти управління.

Нагадаємо, 2 червня Господарський суд Києва закрив провадження у справі за позовом Олександра Дубілета, який оскаржував договори купівлі-продажу "ПриватБанку", внаслідок яких держава набула у власність 100% акцій банку в грудні 2016 року. Таким чином, націоналізація "ПриватБанку" була визнана законною.

Довідка: у грудні 2016 року Кабінет міністрів України визнав "ПриватБанк" неплатоспроможним – і запропонував націоналізувати цю структуру, як системну і критично важливу для усіє банківської системи України та економіки країни в цілому.

Головний співвласник банку, олігарх Ігор Коломойський погодився на такий крок. Але згодом почав заявляти про те, що "ПриватБанк" у нього відібрали силовими методами – і пообіцяв судитися з державою, щоб отримати за це відповідну компенсацію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme