Профільний комітет рекомендував Раді ухвалити Бюджет-2022 у другому читанні

Профільний комітет Верховної Ради рекомендував народним депутатам ухвалити Держбюджет-2022 у другому читанні та в цілому

Журналіст відділу новин
Профільний комітет рекомендував Раді ухв…
Фото: Depo.ua

Йдеться про ухвалення проекту закону №6000 про державний бюджет України на 2022 рік.

Про це повідомив представник уряду в парламенті Тарас Мельничук у своєму Telegram, передає Depo.ua.

"Комітет Верховної Ради України з питань бюджету рекомендував Верховній Раді України ухвалити в другому читанні та в цілому проект закону про державний бюджет України на 2022 рік (реєстр №6000 від 15.09.2021)", – йдеться у дописі.

Профільний комітет рекомендував Раді ухвалити Бюджет-2022 у другому читанні

Народний депутат від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко уточнив, що "бюджетні ночі повертаються", адже комітет ВРУ ухвалив відповідне рішення о 3 годині ночі. 

"У залі його (Бюджет-2022, – ред.) почнуть розглядати близько 10:30", – підсумував він.

Гончаренко заявив, що "бюджетні ночі повертаються"

Нагадаємо, 15 вересня урядовці підтримали проект закону №6000 про державний бюджет України на 2022 рік. Презентував його в межах засідання Кабміну міністр фінансів Сергій Марченко.

Дещо згодом законопроект про державний бюджет зареєстрували у Верховній Раді.

16 вересня голова фракції "Голос" Ярослав Железняк повідомив, що презентований Кабінетом міністрів проект закону №6000 про державний бюджет України на 2022 рік не зможе повноцінно "працювати" без ухвалення законопроекту про підвищення податків.

19 жовтня стало відомо, що комітет Верховної Ради з питань бюджету підтримав Держбюджет-2022 з правками депутатів до першого читання.

2 листопада Верховна Рада схвалила висновки та пропозиції до проекту закону про державний бюджет України на 2022 рік як бюджетні висновки Ради. Постановою Кабінету міністрів доручили підготувати держбюджет до другого читання у двотижневий строк.

1 грудня представник уряду в парламенті Тарас Мельничук розповів, що Кабмін ухвалив Бюджет-2022 до другого читання в Раді.

Читайте також: Перший швидкий аналіз: Нардеп розповів про зміни в Бюджеті-2022 до другого читання

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme