Путін пішов на самоізоляцію: В чому причина

Російський президент Володимир Путін заявив, що змушений перебувати на самоізоляції
 

Редактор стрічки новин
Путін пішов на самоізоляцію: В чому прич…
Фото: ЕРА

Президент Росії Володимир Путін заявив, що змушений дотримуватися режиму самоізоляції, тому  візьме участь у запланованих заходах в столиці Таджикистану Душанбе через відеозв'язок.

Про це президент РФ сказав у телефонній розмові з президентом Таджикистану Емомалі Рахмоном, передає Depo.ua з посиланням на прес-службу Кремля.

"Володимир Путін повідомив, що у зв'язку з виявленими випадками захворювання коронавірусом в його оточенні він повинен протягом певного періоду часу дотримуватися режиму самоізоляції", - йдеться в повідомленні.

З огляду на це, як зазначили у прес-службі, президент Росії візьме участь сесії Ради колективної безпеки ОДКБ, засіданні Ради глав держав-членів Шанхайської організації співпраці і спільному засіданні глав держав-членів ОДКБ і ШОС, які були заплановані раніше, в режимі відеозв'язку.

Зазначимо, що напередодні під час спілкування з паралімпійцями в Кремлі Путін поскаржився, що багато людей в його оточенні захворіли на коронавірус.

Як відомо, ситуація з коронавірусом на Росії різко погіршилася у липні цього року, коли в країні почав активно поширюватися коронавірусний штам "Дельта". Наразі на Росії спостерігаються рекордні показники смертності – наприкінці серпня зафіксували максимальну кількість смертей від коронавірусу протягом доби – 819 випадків. 

Смертність від коронавірусу Росія 2021

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін ще у березні цього року заявив, що вакцинувався проти коронавірусу. Однак щеплення було непублічним, яким препаратом щепили російського президента, теж невідомо.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme