Російське придворне ЗМІ похвалило представника Путіна за те, що той піймав муху, яка летіла до хазяїна Кремля (ВІДЕО)

У російських ЗМІ зробили героя із представника президента Росії у Далекосхідному федеральному окрузі за те, що він спіймав муху біля Володимира Путіна

Журналіст відділу новин
Російське придворне ЗМІ похвалило предст…
Фото: скріншот

Під час зустрічі Володимира Путіна із чиновниками на Далекому Сході Росії один із присутніх спритно спіймав муху, яка летіла у напрямку президента Росії.

Цим чиновником виявився повноважний представник президента Росії в Далекосхідному федеральному окрузі Юрій Трутнєв, передає Depo.ua із посиланням на Twitter-аккаунт "Кремлевский пул РИА".

Кремлівський медіа ресурс виклав відео інциденту в соцмережу, описавши його наступним підлабузним текстом: "Жодна муха не пролетить повз Путіна. Коли Трутнєв поруч".

 

 

Нагадаємо, що Юрій Трутнєв професійно займається карате – і має п'ятий дан Кіокушинкай .

Додамо, що під час просвітницького марафону "Нове знання" Путіну не допоміг навіть Трутнєв. Тоді хазяїна Кремля висміяв простий російський школяр, який попросив Путіна підписатися на його Youtube-канал. На це Путін відповів: А що, що потрібно підписати? Єгор? Що треба підписати? Підписати що потрібно? Я не зрозумів, що я повинен підписати?"

Це викликало сміх у присутніх і посмішку самого хлопчика. А у коментарях до трансляції користувачі мережі відверто стібалися над російським президентом і радили йому перестати ганьбитися і нарешті почати "знайомство" з інтернетом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme