Путін почав перекидати до Білорусі винищувачі (ВІДЕО)

Росія перебазувала свої винищувачі Су-35С зі сходу країни до сусідньої Білорусі

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Путін почав перекидати до Білорусі винищ…
Фото: Міністерство оборони РФ

Відомо, що винищувачі вже заступили на бойове чергування. Таким чином, Росія продовжує нарощувати збройні сили поблизу державних кордонів України.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Міністерства оборони РФ. 

"Екіпажі багатоцільових винищувачів Су-35С Східного військового округу, що залучаються до перевірки сил реагування Союзної держави, продовжують перебазування на білоруські аеродроми", – йдеться у повідомленні.

Під час перельоту екіпажі здійснюють проміжні посадки на аеродромах Центрального і Західного військових округів для підготовки до подальшого вильоту і відпочинку екіпажів.

Зауважимо, Росія і Білорусь готуються провести раптову перевірку сил реагування Союзної держави перед запланованими навчаннями. У Генштабі Білорусі це пояснили тим, що стурбовані нарощування військового контингенту біля їхніх кордонів.

19 січня до Білорусі прибули перші підрозділи російських військовослужбовців з військовою технікою. російсько-білоруські навчання з 10 по 20 лютого.

Тим часом міжнародні військові експерти не відкидають можливості, що таким чином президент Росії Володимир Путін може готуватися до атаки північних українських кордонів із території Республіки Білорусь.

Нагадаємо, кількома днями раніше Росія відправила до Білорусі два дивізіони С-400 з Далекого Сходу. Зазначимо, що ці два дивізіони були завантажені на залізницю у Хабаровському краї.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme